Gruppträning

GRUPPTRÄNING

 

Gymmix Delsbo kan erbjuda dig ett brett utbud av gruppträning i olika former där du jobbar med hela kroppen.

 

Vi förmedlar rörelseglädjen till ett fortsatt aktivt liv!

 

SCHEMA Hösten 2023

MÅNDAG

18.00 Styrka

19.00 Puls


TISDAG

17.30  Soma Move

18.30  Cardio

19.15  Core


ONSDAG

18.00 FYS

19.00 DansMIX


TORSDAG

18.30 EFIT

19.30 Kom Igång


FREDAG

17.00 SomaMove jämna veckor

17.00 MotionMIX ojämna veckor


SÖNDAG

19.00 Söndagsfys

 

VÅRA PASS

 

Alla våra pass är i Edehallen bredvid badhuset i Delsbo, precis vid Ede skola. Du behöver inte boka dig på passet innan utan det är bara att komma. Dörren öppnas 15 min innan passet, det finns tillgång till omklädningsrum, dusch och bastu.

MOTION MIX

kondition, styrka, rörlighet med kroppen som verktyg till medryckande musik , där rörelseglädjen är i fokus och alla kan vara med efter sin förmåga, lust och dagsform.

Ledare: Pirkko

 

KOM  IGÅNG

Är passet för dig som vill ändra din livstil, bli mer aktiv och vill hitta rörelseglädjen. Passar dig som är helt otränad, bär på övervikt eller känner dig obekväm med träning.

 

Vi fokuserar på funktionell träning som stärker din kropp inifrån och ut. Vi anpassar efter dina förutsättningar och utlovar effektiv träning oavsett vart du befinner dig.

 

Vill du hitta glädjen i att röra dig ska du prova detta pass!!!

Ledare: Sandra Winblad von Walter

CARDIO

Ett pulshöjande intervall pass där styrka och kondition möts . Fokuset ligger liKA mycket på att stärka hjärtat som kroppen 

Ledare: Veronica 

FYS

FYS passar nybörjare, den vältränade personen samt elitidrottaren. Vi kör så det ryker efter din egen förmåga med både kondition och styrka. Varmt välkomna! 

Ledare: Karin och Emma

 

Efit

EFIT står för Effektiv Funktionell Intensiv Träning och är Gymnastikförbundets svar på CrossFit. Alla kan vara med på sin nivå, du bestämmer själv vikt på eventuella redskap samt intensiteten i övningarna. Träningsformen består av varierande funktionella övningar som tränar såväl styrka som kondition. Ibland används redskap såsom hantlar och kettlebells, ibland använder vi enbart den egna kroppen som motstånd.

Ledare: Ann och Pia

 

 

SOMAMOVE

SOMA MOVE är en unik helkroppsträning utan redskap som sker barfota på en yogamatta.

Under 45 minuter flödar du genom 4-6 förbestämda mönster av rörelser som upprepas i flera repetitioner tills svetten lackar. Träningen förbättrar både mobilitet och styrka och stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro.Med suggestiv och kraftfull musik (utan takt att följa) och en individuell

anpassning, är SOMA MOVE en belönande träningsupplevelse!

Ledare: Emma 

 

STYRKA

Träning där du använder flera muskelgrupper samtidigt, där du utmanas i styrka, uthållighet och flexibilitet. Rätt stort fokus ligger på coremuskulatur. Passet kan anpassas så att det passar alla.

Ledare: Emma Nyberg

 

 

CORE

Core innebär att du tränar i naturliga rörelser och bygger upp en grund styrka som du kan utnytja i vardagen. Syftet är att öva upp styrka, balans och flexibilitet i coremuskelaturen. Ett styrkepass där du använder kroppen som redskap. Effektiv träning för rygg, mage och bålstabilitet.

 

Utmana dig själv i styrka, balans, stabilitet och rörlighet.

Ledare: Karin Månsson

 

SÖNDAGSFYS

Ett högintensivt pass där vi arbetar i olika intervaller. Ibland använder vi redskap och ibland får kroppen vara motståndet. Fokus på både styrka och kondition!

 

Välkommen på ett perfekt avslut på veckan!

Ledare: Karin Månsson